Egyéni keresés
Az ÚJ Printy 4
Printy 4.0: igazi úttörő tevékenység a környezetbarát viselkedésben Az eredeti Printy 4.0 a világ első klímasemleges bélyegzője. Sok időt és pénzt takarít meg a bélyegzőkészítőknek a könnyen levehető indexablaknak és az egyszerű szöveglemez felhelyezésnek köszönhetően. A környezettudatos felhasználók pedig el lesznek ragadtatva az akár 49%*-os CO2 megtakarítástól, hogy milyen kicsi és könnyű, és attól, hogy akár 65%*-ban újrahasznosított műanyagból készül. Tökéletes végeredmény!

*Eco-fekete és Eco-szürke esetén.
Más színeknél ez az arány kisebb.


Tudjon meg minden apró részletet a környezetbarát bélyegzőről, a klímasemlegességről és a Trodat új környezetvédelmi projektjéről itt
AKI SZERET MASZATOLNI, ANNAK MOST PECHJE VAN!
Rossz hír azoknak, akik szeretik összekoszolni kezeiket: Az eredeti Printy 4.0 cserepárnájának újonnan kialakított oldalsó fogókái lehetővé teszik, hogy tisztábban foghassuk meg és könnyebben illeszthessük be a helyére a cserepárnát anélkül, hogy hozzáérnénk a megfestékezett területhez. Nincs több maszatolás!
TÚL KICSI, HOGY IGAZ LEGYEN!
Aligha lehet egy bélyegző kisebb és könnyebb, mint az eredeti Printy 4.0. Talán nem olyan hivalkodó, de tökéletes, hogy magunkkal vigyük bárhová. Akár még a legkisebb zsebben is elfér. És ez az, ami számít!
IGAZI RÉMÁLOM A TREHÁNYOKNAK!
Bélyegzéskor gyakran számít a pontosság. Ezért rendelkezik az eredeti Printy 4.0 kristálytiszta pozícionáló ablakkal, a lenyomat tökéletes igazíthatóságának érdekében. Még az oldalsó részek és az élek is átlátszóak. Az ultrapontos beigazításért! Egyszerűen tökéletes.
SOSEM VOLT ILYEN EGYSZERŰ!
Az eredeti Printy 4.0 a lehető legkönnyebb szöveglemez felhelyezést teszi lehetővé. Ezt a szöveglemeztartó maximálisan megemelt helyzete garantálja, mégpedig a rögzített pozícióban.
CSAK EGYETLEN MOZDULAT!
Vessünk egy pillantást a könnyen levehető index ablakra. Az oldalt található széles bemélyedés biztosítja a szinte erőkifejtés nélküli levételt. A szimmetrikus kis tető simán a helyére kerül, függetlenül attól, melyik irányból próbáljuk meg feltenni.
ÖNMAGÁÉRT BESZÉL!
És még egy kiemelkedő tulajdonság: Ezt a terméket nagyon könnyű megszemélyesíteni. A nagy, nyomásra is alkalmas előlap fehér színben is rendelhető. Ez végtelen számú lehetőséget nyújt a logók vagy más megszemélyesítési mód számára, legyen az akár tamponnyomás vagy lézergravírozás.
AZ ELSŐ KLÍMASEMLEGES BÉLYEGZŐ
Az eredeti Printy 4.0: hihetetlenül kicsi, bámulatosan könnyű és akár 65%*-ban újrahasznosított műanyagból készül. Ezzel értékes természeti erőforrásokat kímél meg és akár 49%*-kal csökkenti a CO2 kibocsátást. Az elkerülhetetlen CO2 lábnyom pedig a WWF®által ajánlott klímavédelmi projekt beruházásokon keresztül kerül kompenzálásra. Lehet ennél többet kívánni?