Egyéni keresés
Hírek
Új termék a dátumbélyegzők között: Trodat Printy 4816
2015-02-02

Printy

Az újévre a Printy dátumbélyegzőkhöz egy új családtag érkezett, amely tovább bővíti az úton, otthon vagy kisirodában használatos bélyegzők körét.

Ismerje meg jobban a Printy 4816-ost

ÚJ TERMÉK A DÁTUMBÉLYEGZŐK KÖZÖTT

TRODAT PRINTY 4816
PrintySzéles dátumbélyegző kínálat segít minden igényt kielégíteni. Vannak állítható dátumos, fix szöveges vagy cserélhető szöveglapos dátumbélyegzők is, amelyek nagyfokú rugalmasságot kínálnak a felhasználói igényeknek megfelelően.

A Trodat immár dupla dátumost is kínál a Printy dátumbélyegzők között!

A Trodat Printy 4816 egyszerre két dátumot nyom, kötőjellel elválasztva.

Akár egyedi dobozban, akár irodaszer kereskedők számára készülő bliszteren kapjuk, a Printy 4816 használatra készen kerül ki a csomagolásból: Beállítjuk a két dátumot és bélyegezhetünk.

A Printy 4816 is az egyre bővülő klíma-semleges Trodat bélyegzők közé tartozik. A technikailag lehetséges legnagyobb mértékben készül újrahasznosított műanyagból a CO2 lábnyom csökkentésére. A bélyegzők klíma-semlegességét tovább fokozza, hogy a Trodat a fennmaradó, elkerülhetetlenül képződő CO2 lábnyom kompenzálására Gold Standard klímavédelmi projektekbe invesztál a WWF(R) ajánlása szerint.

További termékinformációkért vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és kérje, vagy töltse le a termékadatlapot itt az elérhető dátumformátum variációkért.

Kapható: 2015. márciustól.