Egyéni keresés
Hírek
Karácsonyra egy kellemes érintés: Goldring bélyegzős toll érintővel
2014-10-20

Goldring

GoldringA Trodat Goldring bélyegzős tollak legutóbbi verziója + 1 funkciót kapott: érintő felületet a modern okostelefonokhoz és tabletekhez. Így a tollunk nem csak hagyományos bélyegző lenyomatokat képes készíteni papírra, de az érintőképernyős eszközeinken is nyomot hagyhatunk vele: pötyöghetünk kényelmesen üzeneteket, rajzolhatunk ábrákat, vagy egyszerűen böngészhetünk a neten.

Ideális ajándék bármikor
Sokan értékelik nagyra a szép írószereket és a praktikus megoldásokat. A Trodat Goldring bélyegzős tollak ideális válasz adnak erre az igényre, mert a stílus és a funkció tökéletes kombinációját nyújtják. A kiváló minőségű, elegáns bélyegzővel egybeépített tollak ideálisak mind az üzleti, mind a magánéletben.
A Goldring Smart Style kupakjának gravírozásával még tovább növelhető a személyessége vagy a reklám értéke. A kigravírozott szöveg betűi fényesen ragyognak, amely további emeli a toll eleganciáját. Igazán személyes ajándékká változtatható számos alkalomból.
A Goldring Smart Syle tollak mindezen felül még egy igen hasznos funkciót kínálnak. Az érintő felületű kupak pontos és finom kezelést nyújt a telefonok és tabletek érintőképernyőin és egy igazán sokoldalú eszközzé varázsolják a tollat.

A Goldring újdonsága a SMART STYLE nevet kapta.
Goldring

 Goldring

 

 


 

Két színvariációban érhető el:
Ezüst és Fekete
Goldring Goldring

Jól gravírozható kívülről:
A fekete toll fényesen ragyogó ezüst feliratot ad CO2 lézeres gravírozáskor!
Goldring

Max. bélyegzőlenyomat méret:
33 x 8,7 mm (~ 4 sor szöveg)

Lenyomat példa:
Smart

A Goldring tollak teljes választékéban mindenki találhat magának vagy szeretteinek ideális darabot. A teljes választék >>>

Viszonteladói akciónkról érdeklődjön képviselteünkön >>>