Egyéni keresés
Hírek
Printy 4.0 - Hófehér változatban is
2011-05-04
PrintyPrintyMegérkezett a Printy 4.0 család talán legelegánsabb tagja, a teljesen fehér változat. Ez a típus eltér valamennyi társától, mivel azokkal ellentétben ennek az előlapja is fehér (míg az összes többié fekete).
Ez a változat nem csak elegáns, de lehetővé teszi a megszemélyesítést is (tamponnyomással, vagy szitázással) a nagyobb megrendelők számára.

Ha igazán elegáns bélyegzőre vágyunk, könnyű dolgunk van, egyszerűen válasszuk az új Printy 4.0 legújabb, teljesen fehér változatát. Megszemélyesítés nélkül is szép, könnyed és laza.
Ha mégis arra vágyunk, cégünk logója szerepeljen a bélyegző előlapján, megfelelő darabszám esetén csodaszép reklámeszközt varázsolhatunk belőle szitázással vagy tamponnyomással.

PrintyHa csak egy-egy darabot szeretnénk megszemélyesíteni, akkor a normál fehér változatot ajánljuk, melynél a bélyegző előlapja fekete (viszont speciálisan kiképzett, ,,gravírozásra előkészített''), és egy gyors gravírozással bármilyen szöveget, logót elő tudunk varázsolni. Ebben kérje Bélyegzőkészítője segítségét.


Ha a teljes színválasztékra kíváncsi, kattintson ide és tekintse meg a megújult Printy 4.0 további gyönyörű, trendi színeit.