Egyéni keresés
Hírek
EREDETI TRODAT PRINTY 4.0 – LIMITÁLT SZÉRIA: NEON
2014-07-16

PrintyTRENDI SZÍNEK A NYÁRI SZEZONRA

A nyári szezon kezdetén az „Eredeti Printy 4.0 – Limitált Széria: Neon” sorozattal a Trodat különleges, friss színekkel bővíti a klíma semleges bestseller-ének 3 méretét: Júliusban, éppen a nyári szezonra a 4911, 4912 és 4913 alaptípusok elérhetővé válnak a következő 3 trendi színben: neon sárga, neon narancs és neon pink!

 

 

TRENDI SZÍNEK A NYÁRI SZEZONRA

Az Eredeti Trodat Printy 4.0 világszerte lenyűgözi a vevőket évek óta már. A vonzó, modern megjelenésű, fényes fekete előlap és a 7 divatos szín otthonossá teszi bármely íróasztalon.

A jól látható előnyök – mint például az egyszerű szöveglemez csere a bélyegzőkészítők számára és magától értetődő párna csere a felhasználóknak – mellett a bemutató displayek színei most felfrissülnek és az íróasztalok új megjelenést kapnak.

Az „Eredeti Printy 4.0 – Limitált Széria: Neon” sorozattal a Trodat különleges színekkel bővíti a klíma semleges bestseller-ének 3 méretét: Július 1-jétől, éppen a nyári szezonra a 4911, 4912 és 4913 alaptípusok elérhetővé válnak a következő 3 trendi színben: neon sárga, neon narancs és neon pink!
 
Eredeti Printy 4.0 – Limitált Széria: Neon

  • választható cserepárna színek: minden szín
  • opcionális védőtalp az utazáshoz elérhető (fekete párna esetén)
  • a limitált széria forgalmazási ciklusa: 2014. július  – 2015. december 31.

További információkért keresse Trodat bélyegzőkészítő partnerét >>>


További információk bélyegzőkészítők számára itt>>>