Egyéni keresés
Hírek
ÍGY KEREK A CSALÁD
2014-07-01

\

Az Eredeti Printy 4.0 sikere tovább folytatódik, amikor a Trodat újabb termékkel bővíti a kínálatot. A szögletes szövegbélyegző kínálat kibővítésére az első kör alakú családtag érkezik a Printy 4.0 bélyegzők közé.

Printy    Printy       Printy

A Printy 4642 egy 42 mm átmérőjű, kör alakú lenyomatot készít. Nem csupán vonzó külsőjével hat, de a ténnyel is, hogy alapból klíma-semleges.

A bélyegző biztonságosan zsebre tehető anélkül, hogy attól kellene tartani, hogy maszatot csinál, mert jár hozzá egy zárókupak a készülékház színében (eco fekete, eco szürke, lángvörös és égkék).

A két speciális fogáspont biztosítja, hogy a bélyegzőpárnát úgy lehessen kicserélni, hogy nem érünk a festékes felülethez. A kezünk tiszta marad! A soft-touch felületek biztos fogást nyújtanak bélyegzéskor.

A Printy 4642 alul nyitott készülékháza, tiszta és jól látható lenyomat célzást biztosít. Ez az új, körbélyegző már a Printy 4.0 család tagja, így az IMD technológiával készült, amely biztonságos kezelést nyújt és esztétikus, fényes, de karc- és ujjlenyomatálló előlappal jár.

Printy

A Printy 4642 raktárról elérhető színválasztéka:

  • FEKETE - fekete cserepárnával (eco) Printy

  • KÉK - kék színű cserepárnával           Printy

  • SZÜRKE - natúr színű párnával (eco) Printy

Az