Egyéni keresés
Hírek
ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT
2012-10-15

\

Immár 100 esztendeje szenteljük az időnket teljes szenvedéllyel a bélyegzőgyártásnak. Évtizedről évtizedre sikerült a bélyegzők világát még egyszerűbbé, színesebbé és sokoldalúbba tennünk.

Naponta sokmillió felhasználó világszerte veszi kézbe a Trodat bélyegzőket. A forma, a funkcionalitás és a dizájn folyamatosan változik. Ami azonban mindig megmarad, az az erős és innovatív márkában lévő biztonság, mely már 100 éve állandóan erősödik. Ez az a hagyományban rejlő erő, mely a Trodatnál a jövő ígérete, egy olyan ígéret, melyet mi minden évben újra és újra beváltunk. Valamennyi, az elmúlt 100 esztendőre vonatkozó büszkeségünk már a jövő ígérete. Ezt szeretnénk kifejezésre juttatni jubileumi mottónkkal: „„TRODAT – Újabb 100 év””.
Tökéletesen tisztában vagyunk vele, hogy mindezt nem érhettük volna el Önök nélkül. Ezért kivételesen hálásak vagyunk minden egyes Partnerünknek, hogy részesei voltak ennek mesébe illő 100 esztendőnek… KÖSZÖNJÜK!
A Trodat nemzetközi oldalán létrehoztak egy felületet, ahol mindenki köszöntheti az ünnepeltet. Írhatunk, fotót, videót tölthetünk fel… Ha szeretne bármit írni, vagy csak kíváncsi mások üdvözletére, itt (http://birthday.trodat.net/en) megteheti.