Egyéni keresés
Gépek
BÉLYEGZŐKÉSZÍTÉS LÉZERGRAVÍROZÓ GÉPEKKEL

A Trodat bélyegzői a legmagasabb minőséget képviselik minden tekintetben.
Ha nem így akarnánk, akkor sem lehetne más választásunk, mint a bélyegzőgumik gyártásához is a legtökéletesebb technológiát és a legmagasabb minőséget kínálni. A Trodat leányvállalata, a Trotec (www.trotec.hu) ezt a színvonalat biztosítja a lézergravírozók területén, kompromisszumok nélkül.
A lézertechnológia alkalmazása a bélyegzőkészítésben utolérhetetlen előnyöket kínál más gyártási módszerekhez képest.

 • Hatékony gyártás
 • Sokoldalú felhasználás
 • Hihetetlenül könnyen kezelhető
 • A lehető legjobb bélyegzőminőség
 • Környezetbarát gyártási eljárás

MIÉRT A TROTEC?

 • Kész megoldásokat kínálunk
 • Tökéletes lézermegoldás
 • Egyszerűen kezelhető
 • Magyaroszági képviselet, tanácsadás és szerviz
 • Kiváló minőség
 • Made in Austria
 • Multi Color Impression

HOGY MŰKÖDIK?

A lézeres gyártáshoz nincs szükség külön kiképzett dolgozókra.  A számítógépen megszerkesztett grafikák és szövegek kigravírozása a gumiból egy egyszerű nyomtatási paranccsal indítható. A bélyegzőgumit a lézer egy művelettel ki is vágja a gumilapból, a művelet mindössze néhány percet vesz igénybe. A berendezés vezérlése hasonlóan egy asztali nyomtatóhoz nem igényel különleges szakértelmet.  Lényeges, hogy lézergravírozó gépével nem csak bélyegzőt készíthet, de számos más terméket is előállíthat vagy gravírozhat, illetve kivághat. Így fejlesztheti tovább kínálatát és vállalkozását.

További részletes leírás a lézergravírozóval történő bélyegzőkészítésről itt

További részletes információ lézergépeinkről: www.trotec.hu

BÉLYEGZŐKÉSZÍTÉS POLIMERES TECHNOLÓGIÁVAL

A lézergépek mellett kínálatunkban szerepel a korábban nagy népszerűségnek örvendő folyékony polimeres technológia is. A bélyegzőkészítéshez az egyik legnagyobb európai gyártó, az AZ gépeit kínáljuk Partnereinknek.

Az AZ bélyegzőkészítő rendszerek vizes kimosású kemény fotopolimer lemezek, folyékony fotopolimer és filmek feldolgozásához kifejlesztett gépek, különféle méretekben.

A készülékek rozsdamentes acélból készülnek, így kifejezetten hosszú élettartamúak. Tervezésükkor figyelembe vették a könnyű kezelhetőséget, és hogy gépek a lehető legkisebb helyen elférjenek. Az "AZ" rendszere olyan egyszerű, hogy bárki képes vele rövid idő alatt kiváló bélyegzőklisét előállítani. Programozott vezérlés segíti a munkafolyamatot.

Segítségével kevesebb, mint fél óra alatt kész bélyegzőt tud ügyfelének átadni.

HOGYAN MŰKÖDIK?

 1. Először negatív filmet készítünk.
 2. Majd azt a készülék üveglapjára fektetjük és letakarjuk a védőfóliával.
 3. Gátcsíkkal körbekerítjük a területet és beöntjük közé a folyékony fotopolimert.
 4. Lefedjük a hordozófóliával.
 5. Lezárjuk a fedelet és elindítjuk a levilágítást.
 6. Eltávolítjuk a filmet és a védőfóliát majd elindítjuk a kimosást.
 7. Vízbe tesszük az utóvilágításhoz.
 8. Megszárítjuk a szárítóban.
 9. Utókezelővel lefújjuk.
 10. Körbevágjuk az egyes bélyegzőkhöz tartozó részeket.

SEGÉDANYAGOK

A kiváló minőségű termék előállításának érdekében ajánljuk az általunk forgalmazott minőségi segédanyagokat.

Részletes tájékoztató a gépekről itt

SZUBLIMÁCIÓ - AJÁNDÉKTÁRGYAK KÉSZÍTÉSE
Bár nem bélyegzőkészítési eljárás, kiváló kiegészítő tevékenység lehet vállalkozásában az egyedi fényképes ajándéktárgyak készítésére alkalmas szublimációs technológia.
A szublimációs iparág vezető szerepet tölt be a színes lenyomatok világában, ezért kiváló befektetési lehetőség. Izgalmas grafikai megoldásokat kínál, mely megállja a helyét az egyedi megszemélyesített termékek piacán.

Mint minden más területen, a szublimáció világában is ara törekszünk, hogy csakis a legjobb minőséget kínáljuk ügyfeleinknek. Egyes gépeknél, termékeknél hosszú keresgélés után jutottunk el a tökéletes megoldásig. Ahogy máshol sem, itt sem ismerünk kompromisszumot. A préseknél egy olyan hazai gyártót képviselünk, amely méltán szerzett már magának világszerte hírnevet. A szublimálható termékeknél az amerikai UNISUB márkát képviseljük, kiegészítve számos más gyártó népszerű termékével.

A szublimációs eljáráshoz szükséges berendezéseket, tetszés szerint válogathatja össze. Az alapkínálatunkban szereplő A4-es és A3-as nyomtatókon és kisebb formátumú préseken kívül, természetesen nagyobb megoldásokat is tudunk ajánlani, az Ön igényeinek megfelelően.
Az UNISUB által forgalmazott termékek, könnyen megmunkálhatóak, tartósak, és a vásárlók elégedettségét szolgálva, kiváló minőségűek.  A termékek kezelendő felülete azonos bevonattal van ellátva, mely minden alapanyagon ugyanazt a képminőséget biztosítja.

A fém, fa, és üvegszálas termékek alapanyagai más eljárásokkal is megmunkálhatóak, lézergravírozással utólag lehet kezelni a felületeket, a fa alapú termékek formára is vághatók, a fém táblák vágógép segítségével tetszés szerint méretezhetők. Szintén népszerűek a textil és más egyéb ajándéktárgyak.

HOGYAN MŰKÖDIK?

 1. Elkészítjük a grafikát 
 2. Szublimációs papírra nyomtatjuk a speciális festékkel ellátott nyomtatóval 
 3. Méretre vágjuk és rögzítjük a kívánt ajándéktárgyra (Fontos, csak speciális felülettel bevont tárgyakra lehet szublimálni)
 4. Betesszük az előírt hőfokra felmelegített présbe
 5. A megadott ideig "sütjük"
 6. Eltávolítjuk a papírt és megvárjuk, míg lehűl

Részletes információ a szublimációról és a gépekről, termékekről: www.unisub.hu