Egyéni keresés
Reklámozzuk a cégedet
  • Reklámozzuk a cégedet, hogy a nálunk érdeklődők megtaláljanak Téged!
  • Tapasztalataink azt mutatják, rengeteg végfelhasználó az importőr, forgalmazó honlapján, vagy közvetlenül a képviseleten keresztül keres olyan bélyegzőkészítőt, ahol online vagy személyesen megrendelheti bélyegzőjét. Rengetegen kattintanak oldalunkra azzal a céllal, hogy bélyegzőt rendelhessenek. Mivel mi továbbra is tartjuk magunkat ahhoz, hogy nem szolgálunk ki végfelhasználókat, ezeket az értékes ügyfeleket azonban nem szeretnénk elveszíteni, készítettünk egy olyan aloldalt honlapunkon, ahol minden olyan Partnerünk, aki hűséges Trodat forgalmazó, megtalálható egy országtérképen. Külön kiemeljük azokat a Partnereket, ahol online rendelési lehetőség is van. Így a végfelhasználó gyorsan és többféle választási szempont alapján döntheti el, hol szeretné bélyegzőjét megrendelni.
  • Nem találod céged a térképen és szeretnél felkerülni? Ne habozz, küldj egy e-mailt, nekünk és tájékoztatunk a feltételekről és lehetőségekről
  • Ha fent vagy a térképen, de kiegészítenéd az anyagot, vagy bármi változást szeretnél jelezni, kérjük, jelezd felénk e-mailben.
  • Segítünk abban, hogy megfelelően tudd kommunikálni akcióinkat, újdonságainkat. Egyedülálló "Média szerviz" szolgáltatásunk segítségével valamennyi általunk forgalmazott termék képe, lenyomatmintái, logók és image képek, poszterek és animációk sora elérhető honlapunkról. Ezeket mint Partnerünk letöltheted (többféle méretben, formátumban), használhatod munkád során.
  • Feldobnád az üzletet valamilyen akcióval, promócióval? Ha nincs semmilyen ötleted, de szeretnél valamit tenni és nem csak ölbe tett kézzel várni az ügyfeleket, vedd fel a kapcsolatot  velünk. Ha van ötleted, de egyedül nem tudod megvalósítani, segítségre, támogatásra van szükséged, akkor még inkább keress minket. A legvadabb ötleteket is meghallgatjuk és javaslatot teszünk az együttműködésre. Foglald össze az ötleted és küldd el ide